Hvordan kan jeg ændre mit smil?

smil

Mennesket har fra naturens side kun et enkelt sæt blivende tænder. Det betyder, at efter mælketænderne er faldet ud i den tidlige barndom, så har vi de samme tænder resten af livet. For at bevare tænderne gennem hele livet kræver det, at der skal passes godt på dem, så de kan bevares sunde og raske gennem hele livet, men er der noget at gøre, hvis smilet ikke er tilfredsstillende for smilets ejermand? Det er der heldigvis.

Tandreguleringens teknologiske muligheder

Igennem de mange teknologiske muligheder inden for tandpleje er det nu muligt at foretage ændringer på smilet. Området inden for tandregulering i vokset meget i takt med det øgede fokus på sundhed og skønhed. Der findes forskellige typer af tandregulering, hvor tandlæger oprindeligt primært hjalp med tandregulering for at modvirke skader på tænderne, men i dag tilbydes der også tandregulering til at ændre smil for at opnå et ønsket udseendet.

Ændringer for at modvirke skader

Din tandlæge vil opfodre dig til at få ændret dit smil i barndommen, hvis du eksempelvis har en tandstilling, som kan skade dine tænder på længere sigt. Det er desværre ikke alle børn, som får opdaget tandproblemerne i bardommen, hvilket kan medføre en forkert tandstilling, som aldrig er blevet ændret. Det er også muligt, at du har takket nej til muligheden for eksempelvis en bøjle på grund af frygten for en synlig bøjle.

Til alle personer med mangel på en nødvendig tandregulering bør vide, at I stadig har mulighed for at få ændret smilet og endda på bedre vilkår, end I sandsynligvis blev tilbudt i barndommen. I dag er den populæreste metode til tandregulering den usynlige bøjle Invisalign i Lyngby, hvor tandstillingen kan ændres uden at medføre udseendemæssig gene. Det er en effektiv måde til få ændret tandstillingen, så du ikke får tandskader på længere sigt.

Ændringer for at forbedre udseendet

Der er også tilkommet mange metoder til at ændret smilets udseende gennem kosmetiske tandbehandlinger. Kosmetiske tandbehandlinger er ikke nødvendige tandbehandlinger til at forbedre tændernes sundhedstilstand, men de kosmetiske behandlinger kan i stedet ændre smilets udseendet og samtidigt forbedre din selvtillid.

Alle personer, som ønsker at få forbedret smilets udseende, bør søge vejledning hos en kosmetisk tandlæge nær Gentofte, som er i stand til at tilpasse behandlingsmuligheder efter dit drømmesmil. Til personer med misfarvede tænder vil en tandblegning blive anbefalet, så det er muligt at få tænderne til at blive flotte at se på igen. Personer med skadede tænder eller mellemrum mellem tænderne kan have stor glæde af reparationer med plast, der kan genskabe eller endda forbedre tændernes udseende. Tandimplantater er også til stor gavn for personer, som har mistet én eller flere tænder. Mulighederne er mange, så du kan helt sikkert få ændret dit smil og få skabt det smil, som du drømmer om.

Tandlægeteam Lindberg v/Tandlæge Sofie Lindberg
Lundtofteparken 83, st. th.
2800 Kongens Lyngby
45 87 99 35


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lag-vendsyssel.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Name *
Email *
Website