Hvordan skal man vælge en god tandlæge i København V?

Tandlæger findes overalt i Danmark, men en god tandlæge kan være svær at finde. Det er op til hver enkelte person at vurdere, hvad en god tandlæge skal kunne for netop at være god for dem. Nogle personer prioriterer hurtige og effektive undersøgelser og behandlinger, mens andre personer værdsætter rolige omgivelse med plads til dialog.

Patientorienteret tandlæge

Den gode oplevelse

Mange personer vil helst undlade tandlægebesøg fordi de lider af tandlægeskræk. Nogle personer undlader fuldstændig at tage til tandlægen, mens andre tager til tandlægen alligevel for at sikre tændernes sundhed og funktionalitet. Det er efterhånden almen viden, at tænderne regelmæssigt bør efterses hos en tandlæge, så eventuelle tandproblemer kan opdages i god tid. Der er derfor mange tandlæger, som har fokus på at skabe en god oplevelse for alle deres patienter, så de bliver motiveret til at tage til de regelmæssige tandeftersyn, når de indkaldes til dem. Der er af den grund blandt andet fokus på oplysning og samtale, så patienten er sat ind i, hvad der skal ske, og der ikke pludselig opstår ubehagelige overraskelser. Det er især gavnligt for de personer, som er utrygge ved tandlægebesøg. Der ydes særlig hjælp til tandlægeangste patienter, så alt foregår på patientens præmisser for at sikre, at undersøgelserne vil blive passet i fremtiden.

Effektive undersøgelser og behandlinger

Andre personer fortrækker at få foretaget undersøgelser og behandlinger hurtigt og effektivt, så det bliver overstået. Det er selvfølgelig vigtigt, at eventuelle tandproblemer bliver behandlet hurtigt, men det er stadig muligt at undersøge og behandle hurtigt samtidigt med, at tandlægebesøget bliver en god oplevelse. En af de tandlæger med denne ydelse er den patientfokuserede tandlæge på Vesterbro, som tilpasser alle undersøgelser og behandlinger til hver enkelte patient. Dette gør, at alle patienters behov tilgodeses, så alle får en god oplevelse – uanset hvad der prioriteres for, at tandlægebesøget bliver en positiv oplevelse.

Det fysiske miljø

Tandlægens lokaler kan have en positiv eller negativ effekt på patienternes oplevelse, og derfor kan det være en fordel at se tandlægens lokaler an, inden en tandlæge udvælges. Det er især en fordel, hvis man let påvirkes psykisk og er utryg ved tandlægebesøg, da rare omgivelse kan gøre tandlægebesøget bedre. En tandlæge i nærheden af bopælen er naturligvis også at foretrække. Der findes eksempelvis mange tandlæger i større byer, men hvorfor ikke vælge en nærtliggende tandlæge på Vesterbrogade, som eksempelvis er i gåafstand for områdets beboere. Det gør både de regelmæssige tandeftersyn samt behandlinger langt lettere, da der ikke skal afsættes meget tid til transport.

En god oplevelse, effektiv behandling og et godt fysisk miljø er de typiske faktorer, som gør en tandlæge god for patienten. Det varierer dog fra person til person, så opvej prioriteterne og vælg en tandlæge derefter.

 

Tandklinikken Dantes Plads

Dantes Plads 3

København V1556

33 11 98 25

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lag-vendsyssel.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Name *
Email *
Website