Moderne tandregulering – smertefrit og hurtigt

Tandregulering

Skæve tænder og mellemrum mellem tænderne er noget, som mange personer har. Nogen finder mellemrummene og skævhederne charmerende, mens andre afskyr dem. Tilfredshed med udseendet har stor betydning for selvværdet og livskvaliteten, og hvis du er én af de mange, som ikke er fuldt ud tilfreds med dit smil, så bør du læse med her.

Tangregulering for personer i alle aldre

Tandreguleringer finder oftest sted i barndommen, hvor alle børn med behov for tandregulering bliver tilbudt en bøjle. Kosmetiske tandreguleringer tilbydes dog generelt ikke gennem det kommunale tilbud, og det medfører, at mange voksne ikke er tilfredse med deres smil. Du kan heldigvis blive tilfreds med dit smil, hvis du kontakter den tandregulerende ekspert og tandlæge i Lyngby, som har meget erfaring i at udføre tandregulerende behandlinger for personer i alle aldre.

De populæreste metoder til moderne tandregulering

Du behøver ikke at frygte en fastsiddende metalbøjle, da det gennem moderne tandregulering nu er muligt at få rettet de skæve tænder og mellemrum gennem aftagelige skinner eller gennemsigtige bøjler. Med det nyeste udstyr på området er det muligt at få udført kvalitetssikret tandregulering i Lyngby, hvor to skånsomme metoder benyttes afhængigt af din tandstilling. Metoden ved navn Inman Aligner kan rette dine skæve fortænder gennem aftagelige skinner, mens metoden ved navn Invisalign i stedet retter dine tænder gennem usynlige tandskinner.

Skånsomme metoder sikrer holdbare resultater

Det varierer fra person til person, hvor længe skinnerne skal benyttes. Det er ikke unormalt at benytte skinnerne i 1-2 år, da den skånsomme metode medfører, at du får en holdbart resultatet. Tidshorisonten varierer også efter, hvor meget skinnerne bruges, da den aftagelige funktion netop gør tandreguleringsmetoden til en fleksibel måde at få ændret tænderne på uden at skinnen er på i upassende situationer. Den skånsomme metode betyder også, at du ikke vil opleve tandsmerter samt nakkespændinger og spændingshovedpine, da metoderne er smertefri, så der ingen gener er ved metoderne.

Tilføj de sidste detaljer efter færdiggjort tandregulering

Tandreguleringen vil typisk medføre mindre ændringer i din tandstilling, da tænderne er blevet forskubbet. I den forbindelse er det oplagt at få tilføjet de sidste detaljer, når du har færdiggjort din tandregulering. Gennem tandbehandlinger som eksempelvis brobehandling og tandimplantater kan din tyggefunktion forbedres, hvis dit tandsæt ikke er fuldstændigt funktionelt, mens kosmetiske behandlinger som tandblegning, plastfyldninger og porcelænsfacader kan skabe den rette farve og form for dine tænder. Disse tilhørende behandlinger kan også udføres smertefrit gennem lokalbedøvelse samt med smertelindrende akupunktur, hvis dette ønskes.

 

Lyngby Tandplejecenter

Lyngby hovedgade 29, 2 sal

2800 Kgs. Lyngby

45 88 02 34

 

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lag-vendsyssel.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Name *
Email *
Website